Hard Light Productions Forums

Hosted Projects - FS2 Required => FreeSpace Conversion => Topic started by: Hades on July 18, 2007, 10:08:41 pm

Title: Pylon
Post by: Hades on July 18, 2007, 10:08:41 pm
I think I found an error in the Port with the Vasudan Pylons and Shi Extension. I couldn't scan them and I was playing Blaise Russel's Shivan campaign. It's in its own directory and the scan icon was not where it was supposed to be. :(
Title: Re: Pylon
Post by: haloboy100 on July 18, 2007, 11:13:44 pm
I think i found a error in the Port with the Fishys wuvers Pylons and Shi Extension.

wtf? can someone translate that?
Title: Re: Pylon
Post by: Tempest on July 19, 2007, 12:11:48 am
I think he's talking about a mission where you have to scan the vasudan pylons in a campaign. IIRC you don't actually have to scan them in the traditional sense, I think you just fly to them and hang around for a bit.

Honestly, just because YOU are having a problem with it doesn't mean that there's an "error" that the FSport guys need to look at, after all, many others have beaten that mission mine, myself included. It's most likley not an error, it's either that you screwed up in the mission or have something installed incorrectly. I just can't stand how so many people accuse the SCP people of screwing up when it's their own fault.

Try flying up to the pylons as if you were to scan them and wait there, that's how I remember doing it.
Title: Re: Pylon
Post by: Mars on July 19, 2007, 12:44:15 am
I think it's an understandable question
Title: Re: Pylon
Post by: utops on March 30, 2009, 04:12:57 pm
H I

Sorry for dig up necro post, but i have this problem too.Flying around inside and outside to the pylons C1,C2,D1,D2 just do nothing, this is painfull... always have problem with directive "inspect<something>"
Can somebody help me out?

Thx
Title: Re: Pylon
Post by: Galemp on March 30, 2009, 06:45:51 pm
Hm, curious. Let me try this myself.

EDIT: Well, I can't scan them. I thought maybe it's because they're flagged as Drydocks, but they've been that way ever since they were first put into the tables.

I would recommend asking Blaise Russel about this, and see what dataset he was using when he made the mission and what's changed (in the code, in ships.tbl, or in the mission itself) since then.
Title: Re: Pylon
Post by: utops on March 30, 2009, 11:11:50 pm
Blaise Russel is not active since August 20, 2007r...
...but any way i try to reach him somehow.
Title: Re: Pylon
Post by: Jeff Vader on April 01, 2009, 01:25:20 am
Download this patch (http://koti.mbnet.fi/reiler/FunkyFreeSpaceStuff/00patch.vp) and place it to your FSPort folder.
Title: Re: Pylon
Post by: utops on April 02, 2009, 09:43:05 pm
Thx
But finally i make it...
I dont know how, but in desperation i engaged  shivans and in furrball close to that pylons, objective complete window pop up appears on display.