General FreeSpace > Multiplayer

connection failed message

(1/3) > >>

lordfreespace:
hi all.  I'm having a problem connectoin to the fs2net server.  When I lauch fs2 from the fsopen launcher and go into the multi player the first thing it pops up is connecting to fs2dnet (sp?).  After about 10 seconds it says "connection failed".  I got the latest .cfg file for the multi.  I've copied and pasted the log for your help:


Freespace Multi Log - Opened Sat, Jan 28, 2006  at 10:00PM
----
----
----


01/28 22:00:58~   psnet_init() detected no connection
01/28 22:00:58~   psnet_get_ip() reports IP : 0.0.0.0

01/28 22:00:58~   Receive buffer set to 4096

01/28 22:00:58~   Send buffer set to 4096

01/28 22:00:58~   Receive buffer set to 4096

01/28 22:00:58~   Send buffer set to 4096

01/28 22:00:58~   Found no RAS connections
01/28 22:01:38~   Reloading texture 2047494

< -- snip -- >

01/28 22:06:37~   Reloading texture 3870994



----
----
----
Freespace Multi Log - Closing on Sat, Jan 28, 2006  at 10:07PM





any help would be appreciated thanks!


[edit by taylor: remove excess crap so we don't have to scroll through it]

lordfreespace:
oh and I have a linksys router as well

taylor:
What build are you running?  The "Reloading texture" messages appear nowhere in the code base for FSO, so I'm a bit curious as to what you are running.

karajorma:
I'm going to go for the simple solution and ask if you have the same config file in both Freespace2\mediavps\Data and Freespace2\Data. When opened in notepad both should point to fs2netd.game-warden.com

I suspect you have a copy in Data but not the corresponding folder in mediavps. As a result the old config file in the VPs is overriding the one in your main Data folder. Adding one to mediavps\Data is the solution to this.

Centrixo:
i get the same message. this is what i get

FreeSpace Multi Log - Opened Mon, Dec 11, 2006  at 09:25PM
----
----
----

12/11 21:25:58~   psnet_init() detected lan connection
12/11 21:25:58~   psnet_get_ip() reports IP : 0.0.0.0

12/11 21:25:58~   Receive buffer set to 4096

12/11 21:25:58~   Send buffer set to 4096

12/11 21:25:58~   Receive buffer set to 4096

12/11 21:25:58~   Send buffer set to 4096

12/11 21:25:58~   Found no RAS connections
12/11 21:26:09~   In psnet_use_protocol()
12/11 21:26:09~   Psnet : TCP broadcast

12/11 21:26:09~   Psnet using - NET_TCP

12/11 21:26:09~   multi_level_init()
- 12/11 21:26:09~   Invalid socket id passed to nw_NewCloseSocket() -- -1

- it says that another 12 times

12/11 21:26:09~   Failure from gethostbyname() for host '{\rtf1\ansi\ansicpg1252\deff0\d'!

12/11 21:26:09~   Network (FS2OpenPXO): Could not initialize Socket!!

* 12/11 21:26:10~   Network (FS2OpenPXO): Attempting to send_server_query()'s

* it says that 1 more time

----
----
----
FreeSpace Multi Log - Closing on Mon, Dec 11, 2006  at 09:26PM

whats this about?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version