Author Topic: Blue planet not working  (Read 969 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Blue planet not working
so, when I try to work blue planet with FSO, i get the following message and bp doesn't run:

game_settings.tbl(line 13):
Error: Missing required token: [#END]. Found [$Shield Pain Flash Factor: -1] instead.

ntdll.dll! ZwWaitForSingleObject + 12 bytes
KERNELBASE.dll! WaitForSingleObject + 18 bytes
fs2_open_3_7_2.exe! <no symbol>
fs2_open_3_7_2.exe! <no symbol>

How do i fix this?

 

Offline Jeff Vader

  • The Back of the Hero!
  • 212
  • Bwahaha
Re: Blue planet not working
You probably need a newer build (as per the installation instructions).
23:40 < achillion > EveningTea: ass
23:40 < achillion > wait no
23:40 < achillion > evilbagel: ass
23:40 < EveningTea > ?
23:40 < achillion > 2-letter tab complete failure

14:08 < achillion > there's too much talk of butts and dongs in here
14:08 < achillion > the level of discourse has really plummeted
14:08 < achillion > Let's talk about politics instead
14:08 <@The_E > butts and dongs are part of #hard-light's brand now
14:08 <@The_E > well
14:08 <@The_E > EvilBagel's brand, at least

01:06 < T-Rog > welp
01:07 < T-Rog > I've got to take some very strong antibiotics
01:07 < achillion > penis infection?
01:08 < T-Rog > Chlamydia
01:08 < achillion > O.o
01:09 < achillion > well
01:09 < achillion > I guess that happens
01:09 < T-Rog > at least it's curable
01:09 < achillion > yeah
01:10 < T-Rog > I take it you weren't actually expecting it to be a penis infection
01:10 < achillion > I was not

14:04 < achillion > Sometimes the way to simplify is to just have a habit and not think about it too much
14:05 < achillion > until stuff explodes
14:05 < achillion > then you start thinking about it

22:16 < T-Rog > I don't know how my gf would feel about Jewish conspiracy porn

15:41 <-INFO > EveningTea [[email protected]] has joined #hard-light
15:47 < EvilBagel> butt
15:51 < Achillion> yes
15:53 <-INFO > EveningTea [[email protected]] has quit [Quit: http://www.mibbit.com ajax IRC Client]

18:53 < Achillion> Dicks are fun

21:41 < MatthTheGeek> you can't spell assassin without two asses

20:05 < sigtau> i'm mining titcoins from now on

00:31 < oldlaptop> Drunken antisocial educated freezing hicks with good Internet == Finland stereotype

11:46 <-INFO > Kobrar [[email protected]] has joined #hard-light
11:50 < achtung> Surely you've heard of DVDA
11:50 < achtung> Double Vaginal Double ANal
11:51 < Kobrar> ...
11:51 <-INFO > Kobrar [[email protected]] has left #hard-light []

 
Re: Blue planet not working
I just updated FSO this morning, I also tried changing the media VPs in the mod.ini file from MediaVPs_2014 to Media VPs_3612, but it didnt help

 

Offline Makhpella

  • 27
  • Kharak is burning!
Re: Blue planet not working
BPC doesn't work with 3.7.2. That's what Vader was talking about.

Download either.

http://www.hard-light.net/forums/index.php?topic=91623.0

http://www.hard-light.net/forums/index.php?topic=91639.0
'I'm from the marksman school of conversation.' -Kovacs

  
Re: Blue planet not working
Thank You Guys! This got it working