Author Topic: 'Main Hall Mask' screen does not load after installing RC1 - 3.6.12  (Read 1050 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

'Main Hall Mask' screen does not load after installing RC1 - 3.6.12
After following the instructions & installing all the necessary components of  RC1 - 3.6.12 I am able to get the startup screens and create a pilot but the main menu is just a "black screen of death" with the Inferno Build text at the bottom with only the option to exit the game. The game then crashes and I get the following errors below......


Could not load in main hall mask 'MainScreen-M'!

(This error most likely means that you are missing required 640x480 interface art.)
ntdll.dll! KiFastSystemCallRet
kernel32.dll! WaitForSingleObject + 18 bytes
fs2_open_3_6_12r_INF_SSE2.exe! <no symbol>
fs2_open_3_6_12r_INF_SSE2.exe! <no symbol>


Verify failure: Vbuf1 != NULL

ntdll.dll! KiFastSystemCallRet
kernel32.dll! WaitForSingleObject + 18 bytes
fs2_open_3_6_12r_INF_SSE2.exe! <no symbol>
fs2_open_3_6_12r_INF_SSE2.exe! <no symbol>
fs2_open_3_6_12r_INF_SSE2.exe! <no symbol>
fs2_open_3_6_12r_INF_SSE2.exe! <no symbol>
fs2_open_3_6_12r_INF_SSE2.exe! <no symbol>
fs2_open_3_6_12r_INF_SSE2.exe! <no symbol>
fs2_open_3_6_12r_INF_SSE2.exe! <no symbol>


I haven't much experience in installing mods so I am lost at this point, gah I hate being a n00b!!  :ick:

 

Offline General Battuta

  • Poe's Law In Action
  • 214
  • i wonder when my postcount will exceed my iq
Re: 'Main Hall Mask' screen does not load after installing RC1 - 3.6.12
Are you using a particular mod?

 
Re: 'Main Hall Mask' screen does not load after installing RC1 - 3.6.12
I've gone by everything from these two forum pages using the 3.6.12 Inferno Build

http://www.hard-light.net/forums/index.php?topic=68213.0

  http://www.hard-light.net/forums/index.php?topic=68190.0







 

Offline General Battuta

  • Poe's Law In Action
  • 214
  • i wonder when my postcount will exceed my iq
Re: 'Main Hall Mask' screen does not load after installing RC1 - 3.6.12
So you're trying to start Blue Planet?

Just turn up the resolution in the launcher. Problem will be fixed.

 
Re: 'Main Hall Mask' screen does not load after installing RC1 - 3.6.12
I'll give it a go *crossing my fingers*

 
Re: 'Main Hall Mask' screen does not load after installing RC1 - 3.6.12
Beautious!! It worked, thanks a lot  :D :yes:

 

Offline General Battuta

  • Poe's Law In Action
  • 214
  • i wonder when my postcount will exceed my iq
Re: 'Main Hall Mask' screen does not load after installing RC1 - 3.6.12
No problem. I'd suggest upping the resolution to the maximum appropriate for your screen's aspect ratio, assuming your card can handle it.

 
Re: 'Main Hall Mask' screen does not load after installing RC1 - 3.6.12
Yeah it can take it I upped it to the max after you suggested and it ran like a charm, thank you again for the assistance