Author Topic: Mods not working after Media Update  (Read 191 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline starbug

  • 210
    • DarkSide Animations
Mods not working after Media Update
I am having a problem with all my mods, i installed the new media vp update that appeared yesterday, now when i try an run anything i keep getting this error "no executable was found" or "mod name requires FSO which is missing!"

I can't seem to stop getting these errors
http://www.youtube.com/user/AnubisX1

if there is any consistancy with the Shivans, it's their lack of consistancy - -Norbert-

 

Offline 0rph3u5

  • 211
  • ...my name lacks authority...
    • Steam
    • Twitter
Re: Mods not working after Media Update
Are you on the Nightlies-release channel?

The MVPs 4.3.3 has its FSO dependency set to one for more recent builds.
Code: [Select]
"id": "FSO",
"version": ">=20.1.0-20200806",
"When you work with water, you have to know and respect it. When you labour to subdue it, you have to understand that one day it may rise up and turn all your labours into nothing. For what is water, which seeks to make all things level, which has no taste or colour of its own, but a liquid form of Nothing?" - Graham Swift, Waterland

==================

"I am Curiosity, and I've always wondered what would become of you, here at the end of the world." - The Guide/The Curious Other, Othercide

"As you sought to steal a kingdom for yourself, so must you do again, a thousand times over. For a theft, a true theft, must be practiced to be earned." - The terms of Nyrissa's curse, Pathfinder: Kingmaker

"...because they are not Dragons."

 

Offline starbug

  • 210
    • DarkSide Animations
Re: Mods not working after Media Update
To start with all the in the FSO settings each mod is set the "mod Default" but when i change the exe, it still refuses to launch i just keep getting "no executable was found" no matter what release i try and run. It was working fine 2 days ago but the latest update to the Freespace Upgrade media vps 4.3.3 seems to be cause. Since doing that update nothing works evens mods that like solaris or TBP which don't use the media VPs are giving me the same errors.
« Last Edit: August 10, 2020, 06:09:56 am by starbug »
http://www.youtube.com/user/AnubisX1

if there is any consistancy with the Shivans, it's their lack of consistancy - -Norbert-

 

Offline starbug

  • 210
    • DarkSide Animations
Re: Mods not working after Media Update
Ok i seem to have got them working, I have had to go through all the mods etc in knossos and go into the modify tab, deselect the FSO exe and then reselect and install them and that seems to fix the problem. Question is why is it everytime there is a mediaVP update i am having this issue where all mods and TCs wont work and pretty much have to be reinstalled?
http://www.youtube.com/user/AnubisX1

if there is any consistancy with the Shivans, it's their lack of consistancy - -Norbert-