Author Topic: Release 1 problem  (Read 1773 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [karl]

  • 22
Here's my problem. The campaign installs loads up fine but in the load out screen the only ship i can take is the ulysses. No cannons go on it and the only missles i can take are hornets. When the mission begins, the only ships out there are ulysses as well. The 2 enemie crusiers have the right names but are fighters. I downloaded the installer and my FS2 version is 1.20. Has anyone else had this problem and does anyone know how to fix it?

 

Offline Woolie Wool

  • 211
  • Fire main batteries
Delete any custom tables you might have.
16:46   Quanto   ****, a mosquito somehow managed to bite the side of my palm
16:46   Quanto   it itches like hell
16:46   Woolie   !8ball does Quanto have malaria
16:46   BotenAnna   Woolie: The outlook is good.
16:47   Quanto   D:

"did they use anesthetic when they removed your sense of humor or did you have to weep and struggle like a tiny baby"
--General Battuta

 

Offline [karl]

  • 22
Cheers, it works fine now. So far this campaign really good.

 

Offline Woomeister

  • Infyrno Missile
  • Moderator
  • 213
    • Inferno SCP
Thanks, glad you like it.

 

Offline Ashrak

  • Not Banned
  • 210
    • Imagination Designs
a word of advice in last mission look out for the imense ships it rams you to death 80% of the time ;)
I hate My signature!

 

Offline Woomeister

  • Infyrno Missile
  • Moderator
  • 213
    • Inferno SCP
I've only been hit once :p

 

Offline JR2000Z

  • 27
damn, i have the same problem.

delete what kind of custom tables exactly? the data in the  ships.tbl file or is it something seperate?
I finally destoryed the Shivan armada and all I got was this lousy T shirt.

 

Offline JR2000Z

  • 27
yeah, it's probably is the ship.tbl :(

if anybody has time, could you please send me a default ship.tbl?
« Last Edit: July 19, 2003, 05:14:47 pm by 537 »
I finally destoryed the Shivan armada and all I got was this lousy T shirt.