Author Topic: Problems with running Zathras  (Read 2038 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline beerman

  • 21
Problems with running Zathras
I have problems cuz when i set Zathras mod in launcher everything seems to be fine, but when im running game i have error:

Error: Zathras-shp.tbm(line 6:
Error: Required token = [#End], [$Subsystem:] or [$Name], found [+Glide Accel Mult:

File:D:\C++\Freespace\fs2_open 3.6.9 - BtRL\code\Parse\PARSELO.CPP
Line: 659
[This filename points to the location of a file on the computer that built this executable]

Call stack:
-----------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------

[This info is in clipboard so you can paste it somewhere now ]

Use Ok to break into Debuger, Cancel exits.




Someone can help me? :sigh:


 

Offline General Battuta

  • Poe's Law In Action
  • 214
  • i wonder when my postcount will exceed my iq
Re: Problems with running Zathras
You need a 3.6.10 build or later, I believe, and ti looks like you're running 3.6.9?

 

Offline The E

  • He's Ebeneezer Goode
  • Global Moderator
  • 213
  • Nothing personal, just tech support.
    • Steam
    • Twitter
Re: Problems with running Zathras
Yep.

In the Zathras download, there are new engine builds. Move those to the TBP directory, and select them in the Launcher.
Let there be light
Let there be moon
Let there be stars and let there be you
Let there be monsters and let there be pain
Let us begin to feel again
--Devin Townsend, Genesis

 

Offline beerman

  • 21
Re: Problems with running Zathras
Its running now thanks to u The E, but i cant find any of servers first i was thinking thats becouse of FS2Net
i loged there typed my login and pass in options and its still don't running.
And ye i have 3.6.9 version.