Author Topic: After updating MediaVPS, Open no longer launches  (Read 387 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

After updating MediaVPS, Open no longer launches
Hey guys, just updated MediaVPS using Knossos, swear I didn't touch anything stupid. Now when I use the launcher to open a mod, it says "FSO is launching" for a split second, and then, nothing. No errors, but nothing happens either.

 
Re: After updating MediaVPS, Open no longer launches
I am fighting the same thing after the last update.
My screen goes black and if I hit the esc key the cursor shows up and nothing else.
Were you able to get your running?

Thanks

 

Offline Frak_Tastic

  • 25
  • Giggity Giggity Fracker!
Re: After updating MediaVPS, Open no longer launches
Tagging in becasue I have the same issue as caine440

 

Offline DahBlount

  • 29
  • Alpine ☆ Cancer Tribulation
    • Minecraft
    • Skype
    • Steam
Re: After updating MediaVPS, Open no longer launches
Whew boy. Would you guys happen to having an issues where FSO attempts to start but just doesn't?
<Axem> yet still more insightful than #hard-light

<Axem> jad2.23 will just be cat videos

<DahBlount> So
<DahBlount> JAD2.2 is like that
<Axem> maybe
<Axem> it can be whatever you like!
<DahBlount> A Chocolate Sundae?
<Axem> sure

My models: GTF Gilgamesh - GTD Nuadha [Redesigning] - Ningirama [WIP] - GTG Zephyrus

 

Offline Frak_Tastic

  • 25
  • Giggity Giggity Fracker!
Re: After updating MediaVPS, Open no longer launches
It seems like a video issue to me...the audio runs on every mod, but screen is just dark.  Hitting escape changes the cursor like you are in the mainhall, but the screen is still black.

Running Win7 and a Radeon 6800 card. 

 
Re: After updating MediaVPS, Open no longer launches
Yep.
 Same here.
 Updated the drivers and no luck.
 I can play using the older MediaVP release.